De Pokémon Go Plus komt niet eind juli, maar ten vroegste in september op de markt. Het bluetooth kleinood waarmee je niet langer je smartphone moet gebruiken om Pokémon Go te spelen komt een stuk later naar België dan Nintendo ons oorspronkelijk had gezegd. Reeds in juni kon je al al een Pokémon Go Plus pre-orderen in de Nintendo online store met de belofte van een levering ‘eind juli’.

Nintendo liet vandaag echter weten aan mensen met een pre-order dat de release is uitgesteld tot eind september. Om het ongemak te verzachten heb je wel de mogelijkheid je bestelling te annuleren of indien je ook nog andere items had besteld, de Pokémon Go Plus gewoon te schrappen. Als extraatje krijg je ook nog een waardebon van € 5 euro die gedurende een jaar geldig is.

Uit de mail van Nintendo
Helaas is de release van het Pokémon GO Plus-accessoire uitgesteld. Dit artikel zal nu worden uitgebracht in september en niet in juli, zoals eerder is aangekondigd. We willen ons verontschuldigen voor de vertraging en we hebben er alle begrip voor als je hierdoor je bestelling wilt annuleren.

Als je je bestelling toch wilt ontvangen:

Als je het accessoire nog steeds wilt ontvangen, dan hoef je niets te doen. De Pokémon GO Plus wordt dan tegen 30 september bezorgd.

 

Als je dus niet perse meer als eerste een Pokémon Go Plus wilt, is het misschien geen gek idee om je bestelling te annuleren om deze opnieuw te plaatsen gebruikmakend van je kortingsbon wanneer er voldoende voorraad is. € 5 is € 5 uiteindelijk, daarmee kun je al wat Pokémon coins kopen om het gemis van Pokémon Go Plus te verzachten, toch?

Comments

comments