Davy Schroyen
Oprichter
Davy is oprichter van GeekyTown. Hij is fan van mobile devices, sociale media en nieuwe techsnufjes. In het verleden was hij actief als PR manager bij The Mobile Revolution en schreef hij onder meer voor Bloovi.be, Club 35 en Fedra.
@PuckDSDavy SchroyenPuckTown
Ronny Coolen
Mede-oprichter
Ronny Coolen is mede-oprichter van GeekyTown en bekommert zich als webmaster over de technische aspecten van de site. Daarnaast draagt hij als eindredacteur bij aan het taalkundig aspect van de site. In het dagelijks leven is Ronny webdeveloper en system administrator bij King Foo. Verder is hij al jaren gepassioneerd trompettist bij diverse orkesten en verzorgt hij de website van menig vereniging.
Bert Nijs
Gastblogger
Bert Nijs is een gedreven jurist en advocaat aan de balie van Hasselt (BE). Hij werkt binnen de cel ondernemingsrecht bij Van Gompel-Renette Advocaten en heeft een bijzondere belangstelling voor het consumentenrecht en e-commerce. Deze interesse ontwikkelde hij gedurende zijn tijd bij deJuristen en BeCommerce. Daarnaast was hij al sinds zijn studentenjaren gepassioneerd door technologie en schreef voor o.a. The Mobile Revolution en Bloovi.
@bert_nijsLinkedInWebsite
Sara Jane Deputter
Gastblogger
Gedreven conversation Geeky Girl. Conversationmanager bij de FOD Financiën en gepassioneerd door de wereld van online communities, communicatie en Public Relations. Bekijkt nieuwe technologiën van een vrouwelijk standpunt en blijvend op zoek naar apps die het leven van een jonge carrière mama eenvoudiger maken.
@SJDeputter